cabaret soul en een big band alles kan in het hoftheater

Henry van Loon | Sleutelmoment
Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical. Het zou zomaar kunnen. Althans in het universum van Henry van Loon. En in zijn voorstelling Sleutelmoment zou het wel eens allemaal tegelijkertijd kunnen gebeuren.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Henry van Loon op vrijdag 17 november 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,- per stuk.

I’m a Soulman | The Soul of STAX
Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herreist de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Manoushka Zeegelaar Breeveld (o.a. We Hadden Liefde, We Hadden Wapens | Urban Myth) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als ‘Dock of the Bay’, ‘Knock on Wood’ en natuurlijk ‘I’m a Soulman’.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor I’m a Soulman op zaterdag 18 november 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 23,50 per stuk.

Carmel Big Band m.m.v. Jason Frederick | Concert
Wat is er mooier voor een muziekdocent dan eerst les te mogen geven aan talentvolle leerlingen, en dan, nadat ze van school zijn, met ze samen te gaan werken! Na het succes met Rosalie Meijer vorig seizoen, is het nu de beurt aan Jason van Eunen om samen met de Carmel Big Band op te treden. Docent / muzikaal leider Hans Doeleman kijkt ernaar uit om samen met zijn muzikale leerlingen deze middag te verzorgen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Carmel Big Band op zondag 19 november 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 7,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.