Home / archiefcentraal / bus met nieuwe technieken bij bibliotheken in olst en raalte

bus met nieuwe technieken bij bibliotheken in olst en raalte

Het is de bedoeling dat de bezoekers op een laagdrempelige manier in aanraking komen met nieuwe technieken. Zo staat er bijvoorbeeld een 3D-printer en leren de bezoekers meer over programmeren. Iedereen is welkom.

De komst van de WoWi!-bus is één van de activiteiten in het kader van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken staat van robotica. Praat erover mee of geef je mening via www.bibliotheeksalland.nl. In de bibliotheken ligt bovendien het geschenkboek I, Robot van Isaac Asimov klaar.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.