burgerbelangen wil presentje voor mantelzorgers terug

Het idee van een mantelzorgcompliment is een aantal jaren geleden ontstaan om iedereen die thuis zorgt voor een hulpbehoevende ouder, partner of kind jaarlijks te trakteren op een aardigheid. Elke gemeente krijgt daarvoor geld uit Den Haag, maar kan zelf beslissen op welke wijze dit geld besteed wordt.

Aanvankelijk koos Raalte voor een rechtstreeks presentje dat naar de mantelzorgers zelf ging. Dat is enkele jaren geleden echter gestopt en nu wordt het geld gebruikt voor centrale bijeenkomsten voor mantelzorgers.”Het afgelopen jaar hebben we meerdere keren van mantelzorgers gehoord dat ze dat eerdere presentje erg waardeerden, juist omdat het zo persoonlijk was”, zo licht Ben Nijboer van BurgerBelangen toe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.