burenkorting op isolatie voor bewoners heeten

Voor de korting heeft Energiek Heeten een overeenkomst gesloten met de Duits Groep uit Nijmegen. Het gaat om spouwmuur- en vloerisolatie. “Deze leverancier komt bij iedere woning langs om vrijblijvend een persoonlijk aanbod te doen. Dan krijg je echt een goed advies, want elke situatie is anders”, aldus buurtbewoner Jan die nauw betrokken was bij de selectie.

Vanaf twee huizen is er al een korting mogelijk, die oploopt vanaf zes woningen. Op de buurtpagina’s van de buurten Holterweg, Oltheeten en Herfkensstraat (waar werkgroep Energiek Heeten la een tijdje actief is) staan de exacte prijzen en kortingen. Deze pagina’s zijn te vinden via buurkracht.nl/heeten. Ook wordt de aanbieding via een brief huis-aan-huis verspreid.

Mensen die gebruik willen maken van dit aanbod kunnen zich aanmelden voor een advies op maat. Dat is mogelijk via Jeroen Hekkelman van Duits Groep: jeroen@duitsgroep.nl of 06 48511136. Hij maakt dan een afspraak om langs te komen.

Voor meer info zie buurkracht.nl/heeten, mail naar energiek@duurzaamheeten.nl of kom naar het spreekuur van Energiek Heeten, elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van november) in het Trefpunt (aanvang is om 20.00 uur). Daarnaast kan men ook contact opnemen met buurtbegeleider Rana Berends via rana@buurkracht.nl of 06-50605389.

Warmtepompen
Energiek Heeten houdt op dinsdag 7 november een informatieavond over de werking van warmtepompen in Kulthurhus Trefpunt. Een warmtepomp is een alternatief voor de cv-ketel. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om daarmee het huis te verwarmen. Het stroomgebruik zal toenemen, maar er zal veel minder (of geen) gas gebruikt worden. Gerard Slinkman, werkzaam bij Nefit, geeft uitleg over de werking van warmtepompen. Ook de mogelijke subsidieregelingen bij de aanschaf van een warmtepomp zullen besproken worden. Aanvang is om 20.00 uur. Aanmelden mag, maar is niet verplicht (energiek@duurzaamheeten.nl). Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd. Het maandelijkse spreekuur komt in verband met dit programma te vervallen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.