blitsspul opent deuren aan kroonplein

Cécile droomde al jaren van een eigen winkel, maar het leek steeds niet de juiste tijd. Wel startte ze met de succesvolle webshop Blitsspul.nl. “Maar het contact met de klanten was er niet veel en juist dat miste ik”, vertelt ze. “Begin dit jaar heb ik alles op alles gezet en het is gelukt! En het resultaat mag er zijn. Kijk eens in wat voor een mooie winkel we staan! De reacties tot nu toe zijn zeer lovend en de inwoners en ondernemers zijn zeer blij dat het Kroonplein wat meer gevuld is.” Mocht een artikel niet in de winkel staan dan zetten Cécile en haar team alles op alles om het artikel te vinden. Blitsspul is gevestigd aan het Kroonplein 4 in Lemelerveld en te bereiken via tel. 0572-724169.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.