bibliotheek salland zoekt vrijwilligers met digitale vaardigheden

De Bibliotheek zoekt:
Voor zowel Raalte als Olst-Wijhe vrijwilligers die kunnen helpen bij het begeleiden van de cursussen Klik & Tik en Digisterker en nog te ontwikkelen digitale activiteiten. Je helpt mensen bij het omgaan met de computer, e-mail, social media en het werken met DigiD. Geduld, goed kunnen omgaan met privacy en communicatieve vaardigheden zijn hierbij erg belangrijk. Vanzelfsprekend is het ook belangrijk dat je zelf enthousiast bent over en enige ervaring hebt met digitale toepassingen.

De bieb organiseert de cursussen in groepsverband, zodat mensen elkaar ontmoeten en onderling ervaring kunnen uitwisselen. Elke cursus wordt begeleid door meerdere vrijwilligers, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

De Bibliotheek biedt:
• – een goed vrijwilligersbeleid, scholing en begeleiding.
• – een enthousiast klein team van digitale vrijwilligers en veel ruimte om je werk in te richten zoals jij denkt dat goed is.
• – leuke en leerzame cursusochtenden waarin je echt van betekenis kunt zijn voor anderen.

Enthousiast geworden, interesse gewekt of wil je meer informatie? Neem contact op met Frits Gerrits Jans via frits.gerritsjans@bibliotheeksalland.nl of meld je in de Bibliotheek. De Bibliotheek neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.