bewegen voor de beweegroute

De bosbouwer is de komende weken bezig om bomen te kappen en men zal hiervan wel wat overlast kunnen ondervinden. Het bos krijgt een opknapbeurt. Dit zal in etappes gebeuren, maar de gele route wordt alvast aangepast ivm de festiviteiten voor Luttenberg 700 jaar. We zijn erg blij met de medewerking van Landschap Overijssel!

Wil je de kerstkilo’s er af hebben? Op 27 en 28 december willen we aan de slag en de toestellen gaan plaatsen. Daarvoor zoeken we mannen en vrouwen die de handen uit de mouwen willen steken. De toestellen worden als bouwpakket geleverd. Om de spullen op de juiste plek te krijgen hebben we ook materiaal nodig zoals; een kleine tractor (of 2) met aanhanger, mini kraan.

Ook moet er beton gemaakt worden en palen aan elkaar geschroefd worden. Dus ben je handig en wil je een dag(deel) helpen, geef je dan op!

Neem vrienden/ familie mee, dan wordt het vast gezellig. We werken ongeveer van 9.00-12.00 en van 13.00-16.30 uur.

Opgeven kan bij; Carla Schotman, schotmancarla@gmail.com T; 06-23551927

Graag aangeven welke dag(deel) je wilt helpen, je email en telnr.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.