Home / archiefcentraal / bernard hudepohl nieuwe prins der stoppelkaters

bernard hudepohl nieuwe prins der stoppelkaters

Bernard Hudepohl (57)) is geboren en getogen in Slagharen, tijdens carnaval Het Turfgat. Hudepohl komt uit een carnavalesk gezin van 11 kinderen. Zelf heeft hij vier kinderen: Tim (31), Lars (28), Sanne (26) en Roos (23), en allemaal actief binnen diverse carnavalsgroepen. In het dagelijks leven is Bernard werkzaam als opleidingscoördinator bij DOC kaas in Hoogeveen. Zijn hobby’s: paardrijden, fietsen, muziek(festivals), Ribs & Blues, Stöppelhaene en carnaval. “Ik houd inderdaad wel van een feestje”.

Carnaval 2010 werd heel bijzonder voor Bernard. In de Gouverneur in Raalte ontmoette hij Agnes Fuselier (Moeder van Aniek (28) en Luuk (26), Oogstkoningin tijdens Stöppelhaene 2012 en Stöppelpoes in hart en nieren). Die ontmoeting werd gepromoveerd naar een relatie. Inmiddels woont Bernard samen met Agnes in Raalte Noord nabij de Maatmansbrug.

Bernard Hudepohl vindt het een grote eer om een jaar boegbeeld te zijn van De Stöppelkaters maar wil vooral een prins zijn voor iedereen. “Ik ben een mensenmens en voor mij is iedereen gelijkwaardig, ook met carnaval”, aldus de nieuwbakken Door-, en doorluchtige Hoogheid.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

ZWOLLE – Elke gemeente binnen het werkgebied van GGD IJsselland krijgt een tijdelijke vaccinatielocatie. Vanaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.