ambachtelijke sfeerdagen bij vloedgraven

Bakkerij Jolink, Slagerij Ruiter en delicatessenzaak GrandEst laten bezoekers zien en proeven wat zij allemaal in huis hebben. De ondernemers tonen hun assortiment en mogelijkheden voor de decembermaand. Iedereen kan zich op deze manier optimaal laten inspireren voor de kerstdis of een feestelijk diner op oudejaarsavond.

Vloedgraven laat samen met interieurstyliste Esther de Witte zien hoe je je huis sfeervol in decembersferen hult. Jantjes Lief tovert winterse lekkernijen uit de bakbrommer. Veel lichtjes, kerstbomen, brandende kaarsjes, glitters, gezelligheid, warmte én kerstmuziek op de achtergrond maken het plaatje compleet.

Tijdens de feestelijke ambachtelijke sfeerdagen wordt ook het Ambachtelijk Wijhes Geschenkpakket geïntroduceerd. In dit unieke, mooi ingepakte pakket zitten allerlei traditionele en handgemaakte producten van de vier genoemde ondernemers. Dit pakket kost 35 euro en is na het ambachtelijk weekend in alle vier winkels te zien en te bestellen.

Het ambachtelijk weekend duurt op zaterdag 25 november van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 26 november van 12.00 tot 18.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.