aftellen voor the passion stories begonnen

De muzikanten spelen hierin een belangrijke rol. Niet in het minst doordat Sandra de Bruin als muzikaal leider niet alleen het 50-koppig koor dirigeert, maar ook als pianiste het combo leidt. Een muzikale duizendpoot dus. Het 5-koppige gelegenheidscombo zorgde ook voor de muzikale begeleiding tijdens The Passion Deventer vorig jaar en bestaat uit Michiel Nijs en Darrin Dinsbach op percussie/drum en Gianfranco Medici en Marc Haanappel op respectievelijk gitaar en basgitaar. Dit jaar speelt ook het monumentale orgel een rol in de uitvoering en wordt bespeeld door Reinder Torenbeek. Dansgroep SVS uit Schalkhaar, onder leiding van Rianne Mensink, creëert prachtige beelden bij de muziek.

Fraizle uit Schalkhaar zorgt wederom voor een professioneel geluid en prachtige lichtscenes . Zij zijn hoofdsponsor van de Passion Stories 2017. Met hun ervaring in zowel de Bergkerk (Mattheus Passion) als daarbuiten (waaronder The Passion Deventer), is dit bij hun in goede handen.

De organisatie hoopt dit jaar wederom burgemeester Heidema te mogen verwelkomen en nodigt hem speciaal daarvoor uit. De organisatie roept een ieder, jong tot oud, op om dit mooie spektakel niet te missen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Bergkerk op 9 en 10 december. De uitvoering in Wilp op 8 december is bijna uitverkocht.

Kijk op staging2.stichtingpassieproducties.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.