aanpassingen kruispunt n35 bij heino noord nog niet onherroepelijk

Op 20 december aanstaande bespreekt de bestuurlijke begeleidingsgroep het verdere verloop van het project, zo reageert het college. De begeleidingsgroep zal bij de bespreking in december ook de bevindingen van de bijeenkomst die door Plaatselijk Belang Hoonhorst, Laag Zuthem, Heino, Mariënheem en Haarle gezamenlijk is georganiseerd op 1 november jongstleden meewegen evenals de uitkomsten van de komende terugkoppelbijeenkomsten.

Het college ziet, zoals D66 wilde weten, ook geen mogelijkheden om de voorgenomen investeringen in het kruispunt om te zetten naar budget voor het knelpunt Mariënheem. “Aan het begin van het project N35 Wijthmen-Nijverdal is een lijst met maatregelen opgesteld waarbij op grond van het ongevallenbeeld een prioritering is aangebracht”, zo reageert de gemeente. “De maatregelen die nu voorliggen voor verdere uitwerking scoorden het hoogst op de lijst. Afgesproken is dat per deeltraject er een maximum aan financiële middelen wordt uitgegeven. Eventueel vrijkomende financiële middelen komen daarom niet ten goede aan Mariënheem, maar zullen vervallen aan maatregelen die nu in de prioritering zijn weggevallen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.