Home / archiefcentraal / willem van hanegem bezoekt vrienden van vv heino

willem van hanegem bezoekt vrienden van vv heino

 De avond begint om 19.30 uur en is alleen toegankelijk voor Vrienden van vv Heino; het is uiteraard altijd mogelijk om vriend te worden. Journalist en presentator Eddy van der Ley zal deze avond in goede banen leiden.

Vrienden van vv Heino helpt mee om de club extra zaken te laten realiseren. De afgelopen jaren hebben de Vrienden o.a. een bijdrage geleverd voor de nieuwe kleedkamers, nieuwe dug-outs op het hoofdveld, een bijdrage voor de aanleg van een kunstgrasveldje, opleiding jeugdscheidsrechters en een bijdrage aan het vernieuwde clubhuis.
Vrienden van vv Heino betalen € 50,- per seizoen.

Daarvan gaat € 5,- per vriend per jaar naar maatschappelijke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Scouting Heino en HKS (Heinose Kids Sporten). Van 2015 t/m 2019 ondersteunen de vrienden Roy van der Burg uit Heino. Hij is tafeltennisser met een beperking en wil in 2020 naar de Paralympische Spelen in Tokyo.

Naast de jaarlijkse vriendenvergadering met een bekende voetballer of scheidsrechter bezoeken de Vrienden eens per 2 jaar een betaaldvoetbalwedstrijd en ten slotte hebbeb Vrienden natuurlijk gratis toegang tot de wedstrijden van Heino 1.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.