Home / archiefcentraal / wijngaard de landman houdt open dag

wijngaard de landman houdt open dag

Er is volop te proeven van wijnen, er zijn hapjes en er is een streekmarkt met zelfgemaakte en zelf geteelde producten. Het Raalter Wijn en Biermakers Gilde is aanwezig voor informatie over het maken van wijn. Wijngaardeniers geven rondleidingen, er zijn volop druiven te proeven en er is een pruverie van wijnen uit Piemonte Italië. Gemaakt door de buurman. Ook eens een wijntje zonder toegevoegde sulfiet proberen? Het kan allemaal bij De Landman. Van het wijnjaar 2016 is de eerste rode wijn te verkrijgen.

Lees ook

Tijdelijk Holocaustmonument Levenslicht in Plaskerk

RAALTE – 2020 staat in het teken van 75 jaar vrijheid. Op 27 januari is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.