wereldwinkel in nijverdal viert feest

World Fairtrade Day
Als fairtrade cadeauwinkel kent de Wereldwinkel het verhaal achter de producten en zaterdag 28 oktober tijdens World Fairtrade Day wordt dit nog weer eens benadrukt. Rond het middaguur is er een gratis proeverij van Thaise soep en ’s middags zijn er suikerspinnen te koop. De opbrengst gaat daarvan naar Mamadou’s Paradise.

’s Middags zal ook Nadia Irakiza van Kizafashion uit Burundi aanwezig zijn. Door de verkoop van tassen, sieraden en schilderijen bieden zij o.a. een groep tienermoeders in Burundi een kans om in hun eigen onderhoud te voorzien en hun baby in een veilige omgeving op te laten groeien. Zij vertelt er graag meer over.

Klanten die nog oude cadeaubonnen hebben, die door de Wereldwinkel in Nijverdal zijn uitgegeven, kunnen deze nog tot het einde van dit jaar inleveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.