waterschap met klimaat actief op slim verbouwen beurs salland

Een energieneutrale woning is goed geïsoleerd, comfortabel, zorgt voor lagere energielasten én is goed voor het milieu. Er kan veel. Misschien wel meer dan u denkt. Maar waar begint u? Hoe betaalt u een eventuele verbouwing? En wat komt er allemaal bij kijken? Laat u informeren op de Slim Verbouwen Beurs. Op beurs komt u in contact met bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder meer zonnepanelen, warmtepompen, pelletkachels en isolatie. Maar ook met een architect en adviseurs op het gebied van duurzaam bouwen.

Salland Café ‘Circulair bouwen, het kan!’
Kom tijdens de beurs ook naar het Salland Café. De Salland Cafés zijn netwerkbijeenkomsten georganiseerd vanuit De Kracht van Salland om samenwerking en kennisdeling in Salland te stimuleren.

Het thema van het Salland Café is ‘Circulair Bouwen, van gemeentehuis tot woning, het kan!’. Kom luisteren naar een wel heel bijzondere spreker: Thomas Rau. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige schaarste aan grondstoffen.

Duurzaam bouwen duur? Laat je verrassen door de presentatie van Janou Klanke. Zij vertelt hoe ze voor weinig zelf een duurzaam huis bouwde op het platteland. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.