voormalig pastoor laurens bottenberg 90 overleden

De riesterwijding van Bottenberg vond plaats op 24 juli 1955. Daarna werkte hij ook in 1955 en 1956 nog in Salland gewerkt. Vanaf 1956 is hij kapelaan geweest in Wehl (Gelderland), in IJsselstein bij Utrecht, St. Geertruidaparochie in Utrecht. en daarna als pastor-deservitor (waarnemend geestelijke) in Duiven. Hier heeft hij drie jaar gewerkt.

In januari 1974 werd Bottenberg benoemd als pastor van Mariënheem. Hij volgde in 1974 pastoor Andringa op in de parochie Mariënheem. Abe Andringa overleed op 16 oktokber 1973. Pater Angelus van klooster Sion heeft tot de installatie van pastor Bottenberg de pastorale zorg waargenomen.

Op 15 februari 1974 werd Bottenberg geïnstalleerd als pastor van de OLV ten Hemelopneming van Marienheem. In januari 1983 nam hij afscheid van de parochie Mariënheem, om zich meer in te zetten voor het dekenaat Raalte, waar hij deken was, en voor de pastorale zorg op het Franciscushof. Op 19 januari 1984 werd hij opgevolgd door pastor Brummelaar.

De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden in Ootmarsum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.