volleybalvereniging de bevers set up

We hadden afgelopen week prima getraind, maar helaas liep de ziekenboeg wel weer verder vol. Sanne J. is sinds maandag een stukje lichter. Ze hebben haar appendix namelijk weggehaald. Bovendien zwikte Ingrid nog door haar enkel donderdag. Gelukkig kon Eva Schuurman, een 14 jarig talent, bij ons aansluiten zodat we toch met 10 meiden de wedstrijd konden beginnen.

De 1e set begon net als vorige week slecht, we kwamen passend behoorlijk onder druk te staan terwijl de tegenstander ondanks ook onze servedruk prima overeind bleef. Maar langzaam kregen we meer vat op de wedstrijd wat echter net niet genoeg bleek. Een 25-23 verlies.
De 2e set hadden wij de controle, prima side out spel icm goede servedruk en weinig fouten resulteerde in een 24-22 voorsprong. Maar het laatste punt bleek weer lastig. Na een aantal bloedstollende rally’s stond er 29-27 op de borden in ons voordeel.

De 3e en 4e set ontspon er zich een mooie strijd tussen de beide teams. Niet altijd even goed maar wel met enorm veel energie en inzet werd er aan beide kanten gestreden. Set Up bleek in beide sets net de sterkere en beide sets gingen verloren met 25-23.
Een mooie pot volleybal waarbij het publiek zeker genoten heeft. Helaas een 3-1 verlies maar een veel beter niveau van onze kant waar we prima mee verder kunnen!

Een compliment is hierbij ook zeker op zijn plek voor de beide scheidsrechters, Jos Kamps en Henk Sanders. Met gevoel voor de wedstrijd en een prettige en positieve houding een prima pot gefloten. Mag ook weleens gezegd worden!!
Volgende week, 7 oktober spelen we weer thuis om 19.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.