viermaal is scheepsrecht in het hoftheater

Andermans Veren | Er mag zovéel niet
Andermans Veren Live! is een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Op donderdag 26 oktober worden de theaterliederen opgehaald in het HOFtheater. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar.

Na ‘Kijk omhoog!’, ‘Voor de prijzen en de roem’ en ‘Er is altijd een derde’ komt het gezelschap met hun vierde programma: ‘Er mag zovéel niet’. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Andermans Veren Live’ op donderdag 26 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Buurman & Buurman | A JE TO! (3+)
Op zaterdag 28 oktober wordt het HOFtheater op de kop gezet, want Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik…) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Buurman & Buurman (3+)’ op zaterdag 28 oktober om 14.00 uur & 16.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 16,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.