veldkamp racingteam hageveld stopt na elf jaar met wegracen

“Na elf jaar op nationaal niveau actief te zijn geweest is het dan ook mooi geweest”, stelt teammanager Jeroen van Beek. “We zijn enorm dankbaar voor alle sponsors groot en klein door de jaren heen, en leren kennen van zoveel prachtige mensen in deze geweldige sport. We kunnen met gepaste trots terugkijken naar onze groei in de afgelopen jaren, gaan ons nog bezinnen op een passend afscheid en eventuele toekomstige activiteiten in de motorsport. Het zal altijd een liefhebberij van ons blijven, maar dan met iets minder druk op de ketel. Een aantal van ons is zelfs door het racen gaan werken in de motorbranche. “

Het team komt eerst nog één keer in actie, en we willen graag iedereen uitnodigen om nog één keer te komen kijken.”

Komend weekend doet Grotenhuis mee aan de Race of Champions op het TT Circuit in Assen. In de strijd om het kampioenschap in de Open Wegrace Supercup 1000 staat het team momenteel 8e, maar kan, met 2 nog te verrijden races, 6e worden in het eindklassement. De entree is gratis. “We horen graag of je komt!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.