Home / archiefcentraal / twee eventing kampioenen ponyclub heeten

twee eventing kampioenen ponyclub heeten

Lorena Spijkerman kwam met haar pony Martijn aan start in de klasse L. Na het onderdeel dressuur bezette Lorena de negende plaats. Bij de onderdelen springen en cross liet de concurrentie steekjes vallen. Daarentegen maakte Lorena bij het springen geen fouten en wist zij ook de cross foutloos en binnen de tijd te voltooien. Hierdoor wist zij te stijgen naar de tweede plaats in de open wedstrijd en was zij de beste Overijsselse combinatie.

In de klasse B eventing startte Odile Kolkman met Saffier voor Ponyclub Heeten. In de dressuur werd een nette vijfde plaats behaald. Vervolgens werd het springparcours door de gehele top van het klassement foutloos afgelegd en gingen zij op een vijfde plaats in de tussenstand van start in de cross. De cross werd foutloos en binnen de tijd afgelegd. Door zeer nette stijlscores in de cross wist Odile naar een eerste plaats te klimmen in het klassement. Zodoende wist zij zowel de open wedstrijd als het provinciale kampioenschap te winnen.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.