trainingen volleybalschool salland weer gestart

Alle basisaspecten van de volleybalsport komen aan bod. Zo ligt de nadruk bij de C-jeugd (10-12 jarigen) met name op de techniek van het bovenhands en onderhands spelen van de bal. Ook wordt er ruim aandacht besteedt aan het verdedigen en de opslag. De basisbeginselen van de techniek worden in de A/B jeugd (13–16 jaar) niet vergeten, maar deze twee groepen gaat daar wel een stap verder in. Niet alleen de moeilijkheidsgraad van de trainingen ligt hoger, maar ook het tempo.

De trainingen worden verzorgd door een hoofdtrainer en hij wordt bijgestaan door in totaal vier assistenten. Tevens biedt de Volleybalschool Salland ook de mogelijkheid aan beginnende trainers om stage te lopen om zo ervaring op te doen. Deelname aan de C-jeugdgroep (achttien trainingen) kost 100 euro, aan de A/B-jeugd (achttien trainingen) 125 euro. De trainingen voor de A/B-jeugd duren wat langer. Instappen kan nog. Voor meer info hierover neem contact op met Gerard Blom (info@volleybalschoolsalland.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.