top 700 luttenberg

Nadat er dan heel veel luisteraars gestemd hebben, kun je in de laatste dagen van het jaar non-stop genieten van die lijst-der-lijsten: de Top2000. Al jaren staat de top 5 van die lijst al min of meer vast, dat wordt een beetje saai! Dat kunnen we in Luttenberg dus beter! We gaan onze eigen Top700 samenstellen. Initiatiefnemer en all-round DJ Raymond Veldmate heeft de stembus al geopend: top700luttenberg.nl Ga naar dit adres en lever je favoriete liedjes in. Wat zijn en waren de krakers van Luttenberg? Hardrock of Normaal? Dublinners of Bökkers? Höllenboer of Damaged Brain? Iedere Luttenberger of wie ook maar op de één of andere manier een band met Luttenberg heeft, mag zijn/haar lijstje inleveren! We zijn benieuwd !!!!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.