Home / archiefcentraal / toon schuiling stopt per direct als raadslid in olst wijhe

toon schuiling stopt per direct als raadslid in olst wijhe

“Natuurlijk had ik kunnen besluiten om de rit tot en met maart 2018 uit te zitten. Dat past echter wat slecht bij mijn karakter. Ik doe iets voor 100% of ik doe het niet”, aldus Toon Schuiling. “Positieve bijkomstigheid is dat er met mijn vertrek er ruimte komt voor een enthousiast en jong nieuw raadslid. Dit in de persoon van Martijn Jumelet”.

Olstenaar Martijn Jumelet (39) viel bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 net buiten de boot. Jumelet is werkzaam in de autobranche en was tot voor kort voorzitter van de Medezeggenschapsraad van de openbare basisschool Ter Stege in Olst. “Ik heb er hartstikke veel zin in om de leeggekomen plek in de fractie te vullen. De PvdA Olst-Wijhe is echt een actieve club die in de afgelopen jaren mooie dingen voor elkaar heeft gekregen. Ik ga mijn best doen om die lijn voort te zetten”, aldus Martijn Jumelet.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.