tip van energieloket salland vloer onder je vloer

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Een van de energievakmannen trof tijdens een scan een tot kantoor omgebouwde garage aan. Op de vloer lag een keurig tapijtje. “Maar ik heb wel altijd koude voeten”, zei de klant. Advies: leg een isolerend vloertje onder dat tapijt. Dan trekt het veel minder snel op. En een maand later kreeg onze vakman terug: “bij de doe-het-zelfer hadden ze keus genoeg en konden ze me goed adviseren. En de thermostaat staat nu een tandje lager, niks geen last meer!” Kijk, dan verdient zo’n vloertje zich snel terug.

Een vloerverwarming is natuurlijk nog mooier. Die verwarmt de massa en als die een keer warm is, kost het niet zo veel meer de temperatuur te handhaven. Gunstig voor frequent gebruikte ruimtes, niet slim voor als je de ruimte een paar keer in de week even warmt moet hebben.

En kijk ook even onder de grond. Als je een kruipruimte hebt, kun je dat vloertje onder je tapijt of laminaat zelfs aan de onderkant, in de kruipruimte, aanbrengen.

Doe het omdat het aangenaam is én omdat je de energierekening naar beneden brengt. Het milieu is je er dankbaar voor.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.