tim akkerman tovert hoftheater om in een muziekcafe

Met zijn muzikale voorstelling ‘Tims Secret Sessions’ trapt Tim Akkerman zondag 5 november af. Een geroutineerde singer songwriter die met zijn gepassioneerde muziek en rauwzoete stem harten diep van binnen raakt.

Tim Akkerman | Tims Secret Sessions
Wie houdt van legendes als Bruce Springsteen en Pearl Jam wordt zeker ook een goede vriend van Tim Akkerman. De voormalige frontzanger van DI-RECT is een bijzonder aangename muzikant die al meer dan 16 jaar zijn muzikale sporen achterlaat in de Nederlandse pop rockmuziek. Tim ontpopt zich van tiener rock idool tot een geroutineerde singer songwriter. Hij is een moedig mens die zich kwetsbaar durft op te stellen en bereid is alles op te geven om te kunnen doen waar hij echt in gelooft.

Hij neemt het publiek mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt, net als op zijn soloalbums ‘ANNO’ en ‘The Journey’. Zijn album ‘The Journey’ toont referenties met bands en artiesten als Mumford & Sons en Ben Howard.
Een uitgebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met uiteenlopende ankedotes over inspiratiebronnen van muziek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Tim Akkerman op zondag 5 november 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.