tieneravond in wijhe over grenzen

De organisatie is in handen van YMCA Jeugdwerk, WijZ Welzijn, het jongerenpastoraat en de PKN gemeente Olst/Wijhe. Die avond bieden zij zes workshops aan, waarbij ‘grenzen’ centraal staan. Deze zijn bedoeld voor iedereen tussen 12 en 16 jaar.

Het gaat om de workshop grenzeloze liefde (loverboys/sexting); grenzeloos verslaafd (ex-alcoholverslaafde); grenzeloos muzikaal (muziek maken); gevlucht over grenzen (in gesprek met vluchtelingen); grenzeloos defense (weerbaarheid) en grenzeloos sociaal (drama/theater).

De jongeren beslissen op de avond zelf welke twee workshops zij willen volgen. Het programma duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Deelname is gratis. Opgeven is wel belangrijk, dit kan tot en met 6 november bij: noordoost@ymca.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.