the salesman bij filmhuisraalte

Het echtpaar Emad en Rana moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe woning, nadat hun appartement onbewoonbaar is verklaard. Een collega van hun toneelgroep weet een appartement voor ze te regelen, maar er is een onduidelijke complicatie met de vorige huurster. Haar spullen staan er nog, maar ze ligt overhoop met de huisbaas en wil ze niet komen ophalen. Zo stappen Emad en Rana ongewild in lastige zaak en ontspint zich een verhaal over schaamte, wraak en schuld.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 6 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Parabool of via filmhuisraalte@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.