sportclub lemele eert trouwe clubmakkers tijdens ledenvergadering

Tekst: Willem Lampe

Michel Pouw, Gerjan Hallink, Emiel Meijerink (niet aanwezig) en Gert Hiemstra waren 25 jaar lid en kregen een speldje en bloemen aangeboden van afzwaaiend voorzitter Berry Nijboer. Berdi van de Hoek (niet aanwezig) en Eddy Ramerman zijn al veertig jaar lid en kregen naast een bos bloemen een erecertificaat. Het tweetal Jan Bennink en de helaas afwezige Arie Hoogenboom vormden het topje van de ijsberg, of misschien is vulkaan een betere uitdrukking. Het duo is al een halve eeuw verbonden aan de blauw/witten en ontvingen voor hun trouw een medaille, naast de onvermijdelijke bloemen.

Ook werd tijdens het samenzijn afscheid genomen van de bestuurleden Berry Nijboer en René van der Linde, die lange tijd tot volle tevredenheid en naar eer en geweten het ambt van algeheel voorzitter en voorzitter van de technische commissie hebben vervuld.

Foto’s: Ina Boezelman

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.