sport op maat bij osv95

Als iemand iets presteert dat voorheen nog niet lukte, is dat erg stimulerend voor het zelfvertrouwen. Sport op maat bevordert de motorische en mentale ontwikkeling. Plezier blijft het belangrijkste doel.

“Iedere gymles begint met bewegen op muziek”, laat het bestuur van OSV’95 weten. “Daarna verkennen we materialen zoals pittenzakken, hoepels en isolatiebuizen. Met behulp van toestellen werken we op speelse wijze aan allerlei vormen van bewegen zoals springen, klimmen en klauteren, duikelen, gooien en vangen. Natuurlijk onder deskundige begeleiding. Leren van het evenwicht bewaren en inzicht krijgen in ruimte, afstand en snelheid. Aan het eind van de les doen we een gezamenlijk spelletje. Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau.”

De lessen worden gegeven op maandag van 18.30 tot 19.30 uur in de gymzaal aan de Watertorenstraat te Olst. Voor meer informatie: staging2.osv95.info.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.