singlepresentatie van ellen jannink in eetcafe boskamp

Al van jongs af aan staat Ellens leven in het teken van zingen en muziek. Als 15-jarige begon ze als leadzangeres in de pop rock coverband Asylum. Na tien jaar besloot ze zich helemaal te richten op haar gezin. Optreden deed ze uitsluitend bij bijzondere gelegenheden en met diverse andere artiesten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2011 richtte ze samen met een stel muzikale vrienden de pop/rockcoverband Averell D op. In deze band zingt ze tot op heden met veel plezier. Daarnaast zong Ellen tot medio 2016 in de akoestische formatie ‘MaePure’.

Na een optreden in ‘De Sterrenshow’, gepresenteerd door Willie Oosterhuis, werd Ellen meerdere keren gevraagd als solozangeres, met in mei 2016 een eerste solo-single, ‘Geef het maar toe’ als tastbaar resultaat. Geproduceerd door Edwin van Hoevelaak (bekend van onder meer Nick en Simon, Wolter Kroes en Andre Hazes jr) en opgenomen in de Rooftopstudio’s in Holten.

Tal van omroepen, waaronder diverse regionale zenders zoals RTV Oost, RADIONL en zelfs 3FM, besteedden aandacht aan haar nieuwe single. Daarna volgden optredens in het hele land en op het Mega Piraten Festijn. Eind januari 2017 verscheen haar tweede single, wederom geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Ook haar derde nieuwe single, nam ze op onder zijn supervisie. Solo zingt ze eigen werk, maar ook covers van onder andere Bløf, De Dijk, André Hazes, Anouk, Janis Joplin, Tina Turner, Kings of Leon en Aretha Franklin.

Aanvang is om 21.30 uur, de zaal is geopend vanaf 21.00 uur. Vanaf 1.00 uur start een afterparty in het café. Kaarten kosten 5 euro (alleen aan de kassa). Zie verder staging2.ellenjannink.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.