seizoen hoftheater geopend met eerbetoon aan queen of soul

Shirma Rouse was zo onder de indruk van een dvd met een live optreden van Aretha Franklin in Nederland, dat ze besloot om een eerbetoon aan haar te maken. In Aretha! The Queen of Soul wordt haar leven en muziek gevierd. Een muzikale theatervoorstelling die het publiek een uniek kijkje geeft in het leven van Aretha Franklin, de vrouw, moeder en mens achter die soulstem.

Onder begeleiding van een achtmans formatie zingt Shirma Rouse Think, Bridge Over Troubled Water, Respect en vele andere favorieten. Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, Ladies of Soul.

Na de voorstelling was de CD te verkrijgen voor €10. De hele opbrengst gaat naar het gebied dat door de orkaan Irma is getroffen. Zelf komt Shirma van de Antillen, evenals nog drie andere bandleden.

Foto’s: Harrie Huisman

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/FTVf1Hm5vR4″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.