sallandse dammers handhaven zich in de top

Deventenaar Dick Halma zorgde als eerste voor een winstpartij, maar zijn plaatsgenoot Bert Top moest de eer aan zijn tegenstander laten. Colmschatenaar Jan Preuter zorgde na schijfwinst weer voor een voorsprong, Heetenaar Gerrit Visscher zorgde voor een gelijkwaardige remise, waarna Olstenaar Rob Hendriks in een klassieke partij een combinatiewinst wist te boeken (7-3). De Vroomshoper Hans Braakman kreeg problemen met zijn lange vleugel en streek ook de vlag. De Steenwijker John Folkers boekte een goede remise tegen een qua rating veel sterkere opponent.

De Apeldoorner Hans van Hal kon het vervolgens niet bolwerken tegen de topspeler van het Lunterse team (8-8). Deventenaar Frank Nuesink verkreeg schijfwinst, maar kon dit net niet tot winst brengen. Raaltenaar André Klein Tank kwam uiteindelijk niet verder dan remise tegen zijn gelijkwaardige tegenstander (10-10).

Met dit resultaat bleef TDT Salland CT op de 3e plaats in de 2e klasse B van de KNDB. Zaterdag 11 november om 12.00 uur speelt het 10-tal in Het Wapen van Wesepe een thuiswedstrijd tegen De Vechtstreek Gramsbergen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.