rtv oost zoekt gezinnen en stellen die gratis op vakantie willen

Meld je aan
Wil je met jouw gezin of partner een week lang mooie plekken zien, cultuur snuiven, leuke dingen doen en lekkere streekgerechten proeven? En vind je het geen probleem dat jullie belevenissen met de camera worden gevolgd voor een leuke tv-serie? Meld je dan aan op rtvoost.nl/winter, daar vind je ook alle informatie. Je moet in ieder geval beschikbaar zijn op de voorselectiedag op 4 november en in de vakantieweek van 2 t/m 7 januari.

Winter in Overijssel
De nieuwe tv-serie ‘Winter in Overijssel’ wordt uitgezonden in februari. Het is een vervolg op de succesvolle zomerserie ‘Zomer in Overijssel’ waarin gezinnen van buiten onze provincie gevolgd werden tijdens hun vakantie in Overijssel. In ‘Winter in Overijssel’ zie je een Overijssels en Limburgs gezin of stel op vakantie in elkaars provincie.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op staging2.rtvoost.nl/winter. De voorselectiedag is op zaterdag 4 november, de opnamen vinden plaats van 2 t/m 7 januari.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.