Home / archiefcentraal / rov maak gebruik van de parkeerkelder

rov maak gebruik van de parkeerkelder

“Die opstoppingen vinden wij als ondernemers van het centrum van Raalte ook erg vervelend voor de consument”, zo stelt het ROV. “Maar slechts twee bochten verwijderd van de Molenhof ligt de parkeerkelder en daar kun je met de blauwe schijf voor de voorruit maximaal drie uur parkeren. Via de trap vanuit de kelder sta je midden in het centrum van Raalte. Het is voor vele bezoekers van Raalte een nog ‘onontdekt stukje Raalte’. Daarom willen we alle bezoekers van Raalte nogmaals kenbaar maken dat er in het Schip heel veel parkeerplaatsen met de blauwe schijf beschikbaar zijn. En voor alle blauwe zones geldt: laat je niet verrassen door de BOA’s. Heb je geen blauwe schijf achter je voorruit, dan loop je kans op een boete, en dat is altijd jammer.”

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.