ronkende motoren tijdens stoppelcross in broekland

De eerste start staat gepland om klokslag 12.00 uur en de laatste klasse zal omstreeks 17.00 uur van start gaan. Na afloop is er muziek in de tent met de band Gust en Dj Juke. De prijsuitreiking staat gepland om 18.30 uur.

Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles deze middag voorspoedig verloopt. Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd een hapje en drankje zijn verkrijgbaar op het terrein en in de feesttentVoor de allerkleinsten wordt natuurlijk weer een leuk springkussen opgezet.

De organiserende stichting Stoppelcross heet u van harte welkom deze dag vol met vermaak.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.