rob poelman de sallandse anonimiteit

Ik herinner mij ene kettingzaagje die altijd weer vanuit zijn anonimiteit trots wist te melden dat hij of zij wederom een perceeltje bomen illegaal had geveld. En zo waren er velen die vanachter een dikke boom genaamd anonimiteit hun kritieken spuiden. Ook mocht ik veel foldermateriaal van diverse motorzaag merken ontvangen welke ik steevast ondanks mijn NEE/JA sticker in mijn brievenbus vond al dan niet voorzien van wat handgeschreven commentaar. Ik zal u de details van het commentaar besparen. U begrijpt wel waarom.

Ik word er nogal eens op gewezen dat wij in Salland anders met elkaar omgaan. Ik begrijp echter nog steeds niet hoe wij dan met elkaar om dienen te gaan. Ik kan vanuit mijn ervaringen met RaalterBomen en uit verschillende recente reacties afleiden dat het in Salland gebruikelijk is om anoniem een mening te verkondigen. Ik licht er eens een recentelijke anonieme reactie uit,

Sallandse melkveehouder
2017-10-10 12:14:11

Jammer dat Rob Poelman zo’n toon aanslaat. De Haagse ziekte die polarisatie heet, heeft inmiddels ook Salland bereikt. Volgens mij gaan we hier in Salland anders met elkaar om

Kortom ik weiger mij aan de Sallandse gewoonte aan te passen genaamd anonimiteit. Ik ben geenszins van plan om mijn mening anoniem te geven. Een anonieme mening is niets waard en past mijns inziens niet in Salland omdat mijn ervaring is dat er wel degelijk een dialoog mogelijk is op basis van openheid, vertrouwen en respect voor verschillende standpunten. Het bewijs is ook al geleverd met het nieuwe groen en kapbeleid ‘Groen, samen doen!’ Een voorbeeld van uit respect voor elkaars standpunten de dialoog aan gaan en gezamenlijk de verantwoording nemen om onze prachtige gemeente Raalte, onderdeel van Salland, mooier te maken.

Dat is Salland.

Rob Poelman, en dat is mijn echte naam!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.