reuvers finenzo open toernooi atc wijhe zeer geslaagd

De week begon met fantastisch nazomerweer. In het finaleweekend vielen enkele buitjes, maar dit mocht het tennisplezier zeker niet drukken. De wedstrijdleiding dankte bij de prijsuitreiking alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat het toernooi zo goed is verlopen.

Het Reuvers/Finenzo Open Toernooi was de laatste activiteit in de ‘oude’ kantine van ATC Wijhe. Eén dag later werd al begonnen met de verbouwing van de kantine. In de komende drie maanden zal de kantine een volledige metamorfose ondergaan, waarbij keuken en toiletten zullen worden gerenoveerd en de kantine eigentijds zal worden ingericht. De opening van de vernieuwde kantine staat gepland voor januari 2018.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.