regiobank krommeloop schiettoernooi van de treffer

De voorrondes zijn gepland op de vrijdagen 13, 20 en 27 oktober en 3 november. Op vrijdag 10 november volgt de finale. Maar liefst dertig teams hebben zich aangemeld voor het evenement. Elk team bestaat uit vier personen, dus zullen er 120 personen op een relaxte manier kennismaken met de schietsport in Heino. Zij strijden om de wisseltrofee: het Kromme loop geweer. Voor de beste vrouwelijke schutter is er ook een bokaal. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Aanvang is telkens om 19.00 uur Meer info op: staging2.svdetrefferheino.nl

Winnaars 2016: de Elshofschutters.
Foto: André Roelofs

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.