Home / archiefcentraal / regiobank krommeloop schiettoernooi van de treffer

regiobank krommeloop schiettoernooi van de treffer

De voorrondes zijn gepland op de vrijdagen 13, 20 en 27 oktober en 3 november. Op vrijdag 10 november volgt de finale. Maar liefst dertig teams hebben zich aangemeld voor het evenement. Elk team bestaat uit vier personen, dus zullen er 120 personen op een relaxte manier kennismaken met de schietsport in Heino. Zij strijden om de wisseltrofee: het Kromme loop geweer. Voor de beste vrouwelijke schutter is er ook een bokaal. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Aanvang is telkens om 19.00 uur Meer info op: www.svdetrefferheino.nl

Winnaars 2016: de Elshofschutters.
Foto: André Roelofs

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.