ralda mundial in het hoftheater

Deze bijzondere voorstelling, waarbij dans, muziek, cultuur en saamhorigheid centraal staan, staat verder in het teken van het 45-jarig jubileum van Dansgroep Ralda. Al 45 jaar brengt Dansgroep Ralda wereldse dans en muziek naar Raalte en vertegenwoordigt ze de Nederlandse cultuur en folklore op buitenlandse festivals. “Voor deze bijzondere verjaardag wilden we op zoek naar de prachtige diversiteit in Raalte”, vertelt Lieke Kiekebosch, voorzitter van Dansgroep Ralda. “We hebben erg veel zin om samen met al deze Raaltenaren op het podium te staan en een mooie show neer te zetten.”

Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten à 12,50 euro (kinderen 7,50 euro) zijn verkrijgbaar op staging2.hofinsalland.nl. Zie verder staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.