raaltenaar vincent breen genomineerd voor jonge ambtenaar van het jaar

Vincent is door burgemeester Martijn Dadema én door inwoners van de gemeente Raalte aangedragen voor de titel.

In de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar worden uit alle overheidsorganisaties jonge ambtenaren gezocht die verandering voortbrengen. Het gaat om ambtenaren die lef hebben, vernieuwend zijn en bijdragen aan succesvolle veranderingen. Ze zien wat nodig is en weten daarop goed te anticiperen. Ze lopen voorop in verandering, zetten zich 100% in om het verschil te maken en weten anderen mee te krijgen. Het gaat om professionals tot de leeftijd van 36 jaar.

Ruimtecoach
Vincent werkt al langere tijd bij de gemeente Raalte, maar sinds kort in de nieuwe rol van ruimtecoach. Hij denkt met inwoners mee over alle bouwplannen die in eerste instantie niet binnen het bestemmingsplan en regels voor vergunningen passen. Ook spart hij met inwoners in een vroeg stadium over de haalbaarheid van een plan.

In januari 2018 wordt bekend wie van de genomineerden de titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 wint.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/aD0SrYl_rhQ”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.