queen show op eeuwfeest vereniging voor volksvermaken welsum

Het dorpsfeest werd enkele decennia geleden vaak afgesloten met een Queen-tributeact. De vereniging kreeg in de afgelopen jaren regelmatig vragen om opnieuw zo’n show naar Welsum te halen. Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Vereniging voor Volksvermaken Welsum is die wens ingewilligd. Voor dit unieke evenement is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten à 15 euro zijn online verkrijgbaar via staging2.welsumevent.nl. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur, aanvang is om 21.00 uur. ’s Avonds aan de deur kosten kaarten 17,50 euro (mits niet uitverkocht).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.