pvda olst wijhe steekt stakende leerkrachten hart onder de riem

“Morgen, 5 oktober, gaan jullie met een landelijke staking aandacht vragen voor de hoge werkdruk en lage salarissen in het primair onderwijs. Er is voor een hele dag staken gekozen: dat is voor het onderwijs heel ongebruikelijk en geeft wel aan dat er echt wat aan de hand is. Al jaren neemt de werkdruk in het onderwijs toe terwijl de betaling achterblijft. En dat geldt in het primair onderwijs nog het meest. Dat is niet goed voor de onderwijzers, niet voor de kwaliteit van het onderwijs, en niet voor de aantrekkelijkheid van het beroep”, zo schrijven afdelingsvoorzitter Christian Boxman en fractiewoordvoerder Annelies Boerman in de brief aan de Olst-Wijhese leerkrachten.

De PvdA Olst-Wijhe hoopt dat de actie indruk maakt op politiek Den Haag. “Het is de PvdA binnen het demissionaire kabinet weliswaar gelukt extra geld vrij te maken voor de aanpak van deze problemen, maar daar moet nog veel meer bij. Wij hopen dat jullie actie de nieuwe regering zal overtuigen om nog veel meer geld vrij te maken om de problemen aan te pakken”.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.