poll vragenlijsten op scholen ter signalering zelfmoordneigingen

Scholen in Brabant zijn begonnen met een onderzoek om te kijken of docenten, die speciaal hiervoor getraind zijn, kunnen zien aan de hand van een vragenlijst of een leerling depressie- of zelfmoordneigingen heeft. Mentoren op school krijgen een training en de opdracht om jongeren met depressie-verschijnselen te signaleren en eventuele zelfmoordgedachten te voorkomen. Een verstandig idee of niet?

[poll id=209]

Accent
De poll van vorige week was: “Ik ben trots op mijn accent!” De inwoners van Salland en Vechtdal delen bijna allemaal dezelfde mening. 82.2% is het eens met de stelling ‘ik ben trots op mijn accent’. Eerder bleek uit onderzoek dat mensen die met een accent spreken minder verdienen dan zij die Algemeen Standaardnederlands, oftewel ABN, spreken. Vijf procent minder, om precies te zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.