poll anoniem op het internet

Rob Poelman schreef in zijn stuk ‘De Sallandse anonimiteit’: “Ik weiger mij aan de Sallandse gewoonte aan te passen genaamd anonimiteit. Ik ben geenszins van plan om mijn mening anoniem te geven. Een anonieme mening is niets waard en past mijns inziens niet in Salland omdat mijn ervaring is dat er wel degelijk een dialoog mogelijk is op basis van openheid, vertrouwen en respect voor verschillende standpunten.”

Na vele reacties op zijn opiniestuk zijn wij benieuwd naar uw mening. Moet anoniem schrijven en reageren op internet kunnen of moet iedereen openlijk met voor en achternaam zijn mening delen op het internet?

[poll id=211]

Een genderneutrale overheid is onzin!
Een klein deel was het oneens met deze stelling maar een de meerderheid, met 86%, was het eens met de stelling dat een genderneutrale overheid onzin is. Wellicht was de uitslag op voorhand al een tikkeltje voorspelbaar. Een tijd geleden kwam de poll: ‘Een genderneutrale aanspreekvorm door gemeenten en bedrijven is een goed idee’ online op de websites. Hier was 85% het niet eens met de stelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.