Home / archiefcentraal / podiumkunst en beeldende kunst bijeen in hoftheather

podiumkunst en beeldende kunst bijeen in hoftheather

Willy Alferink geboren in Heeten en nu woonachtig in Lochem. Hij is begonnen met pastelkrijt maar ontdekte al snel de voordelen van acrylverf. Hij laat zich inspireren door de dingen om hem heen en wordt door niets geremd. De diversiteit in zijn werken vind hij heel belangrijk en worden gekenmerkt door heldere kleuren met aandacht voor vorm, vlak en structuur.

Omdat hij aan alles wil proeven is het voor hem een voortdurende zoektocht naar materialen, technieken en vooral kleurgebruik. Willy heeft een enorme scheppingsdrang en wil niet in een hokje geplaatst worden. De weg er naar toe vindt hij spannend en wil hij graag delen met iedereen. Sinds enkele jaren heeft hij ook het plezier ontdekt in het maken van sculpturen.

De expositie is te bezichtigen rondom de voorstellingen en tijdens de kantooruren van het Hoftheater. Voor meer info kunt u contact opnemen met Dorie Haarman The Art company. Tel.0572-363009, E.mail info@doriehaarman.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.