platina voor bruidspaar wieferink heerdink

Antoon (82) is geboren en getogen in Raalte. Op 13-jarige leeftijd werd hij van school gehaald omdat hij samen met zijn vader als stukadoor aan het werk moest. Doortje (79) kwam ter wereld in Heino waar ze ook is opgegroeid. Ze werkte vele jaren bij Zuivelboerderij Tuten.

Het eerste contact bestond uit brieven schrijven tijdens de diensttijd en in 1957 zijn ze getrouwd. Ze hebben twee zonen en een kleinkind. Een van de zonen overleed op 25-jarige leeftijd. Dit bracht het gezin heel veel verdriet en ze missen hem nog elke dag.

Levensmotto van deze mensen: heb respect voor elkaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.