Home / archiefcentraal / peter saris uit olst uitgeroepen tot parel van olst wijhe 2017

peter saris uit olst uitgeroepen tot parel van olst wijhe 2017

Juryrapport
Dé vrijwilliger en dé persoon die zich overal en altijd inzet voor de club/vereniging. Hij onderscheidt zich op het vlak van ontwikkelingen in gang zetten en kan mensen daarin verbinden (1+1=3) Hij wist een goede groei binnen de vereniging te behalen, wat in deze tijden niet meevalt. Hierdoor hielp hij mee om de Volleybalvereniging goed op poten te zetten.

Zelf speelde hij ook jaren actief volleybal Hij heeft de capaciteiten om zowel met jeugd als volwassenen te werken en ze te enthousiasmeren om te bewegen. Dit doet hij niet alleen, hierin werkt hij samen met anderen. Deze samenwerking stimuleert elkaar om te blijven sporten nu en in de toekomst. Peter Saris is een enthousiaste man die veel tijd en energie investeert in de club, hij heeft hart voor de club.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.