Home / archiefcentraal / paul maas wint raalte golf kampioenschappen

paul maas wint raalte golf kampioenschappen

Aan de gezamenlijke start om 13:00 uur verschenen 55 personen, (ooit) woonachtig in de gemeente Raalte. Er werd, net als tijdens de voorgaande edities, hard gestreden voor de titel ‘Raalte Golf Kampioen 2017’. In de categorie Stableford (handicapverrekening) mocht Herman Brinkhof met 39 punten de eerste prijs in ontvangst nemen.

Naast deze beide dagprijzen konden de deelnemers nog strijden voor de ‘Neary’ (dichtst bij de vlag op de green) en de ‘Longest’ (verste afslag op de fairway). Bij de heren werd de ‘Neary’ op hole 11 gewonnen door André Bouwhuis uit Heino en bij de dames ging verrassend dit jaar de prijs er niet uit.

De ‘Longest’, werd bij de heren ook op naam gezet van Paul Maas en bij de dames wist Mirjam Huisken uit Delden het verst te slaan op de fairway van hole 6.

Nieuw dit jaar was het onderdeel ‘Beat the Talent’. Alle deelnemers konden strijden op een par 3 baan tegen de zeer getalenteerde 17 jarige Amber Bruins uit Nijverdal. Met haar zeer lage handicap van 2,9 lukte het slechts vier deelnemers om haar te verslaan. De organisatie kijkt terug op een droge, gezellige en geslaagde dag.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.