Home / archiefcentraal / paardenconcours in manege heeten

paardenconcours in manege heeten

Vrijdagavond van 17:30 uur tot 22:30 uur start  de oefendressuur. De combinatie rijdt eerst een dressuurproef (welke beoordeeld wordt door een jury). Vervolgens geeft de jury commentaar en tips, zodat het ook voor het publiek erg leerzaam is.

Zaterdag start om 8:00 uur de B t/m M2 dressuur en zondag wordt een uitdagend springparcours afgelegd. Voor beide disciplines mag de organisatie een groot deelnemersveld verwelkomen. De toegang is gratis, ook is er een warme kantine met versnaperingen aanwezig.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.