oud ijzeractie van olster harmonie en iesselzotten

Tot 11.00 uur zijn er vrijwilligers aanwezig op het Kerkplein, waar u eventueel ook zelf uw oud ijzer kan brengen. De opbrengst wordt over beide verenigingen verdeeld. Jos Peters Oud IJzer, lid van de Iesselzotten, verzorgt belangeloos de logistiek tijdens de oud-ijzeractie. Iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw oud ijzer – net als oud papier – brengen bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente.

Heeft u hulp nodig of woont u buiten de kern Olst, dan kunt u bellen met 06-11120080 of een mail sturen naar olsterharmonie@gmail.com of bestuur_iesselzotten@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.